Mads Heindorf smykker

Anne-Marie ØstersøAnne-Marie Østersø

vision: "At videregive min åndelige indsigt"

 

Anne-Marie Østersø har arbejdet professionelt med clairvoyance og tarotkort siden 1995. 

Hun har optrådt på både TV3, TV2 og er kendt fra diverse magasiner og ugeblade. Hun skriver bl.a. for Ude og hjemme hver uge, om horoskoper og clairvoyance.

Anne-Marie har som medie, direkte kontakt til den åndelige verden og får konstant nye indsigter, der bruges i hendes daglige arbejde, som clairvoyant, underviser og forfatter.

 

Anne-Marie arbejder desuden meget med symboler, og har et tæt samarbejde med Mads Heindorf om smykkernes betydning og ædelstenes egenskaber.

 

 

UNIVERSET

Desire of Life

Jeg ser en mand som favner jorden/universet, og det er hvad vi alle gør. Alt hvad vi indeholder afspejler universet og omvendt. Universet virker så stort, men her bliver denne mand skildret på en måde så man kan se at vi godt kan favne og bestige universet.
I virkeligheden handler det om at tro noget mere på os selv, tro på at vi kan bestige det bjerg, eller den udfordring der ligger lige foran os. Set med mine øjne giver dette symbol, dig styrke til at tro på at du kan alt blot du tror på det. 
Hvis du har dette symbol, vil det hjælpe dig, til at tro noget mere på dig selv.

 

ELEFANTEN

Elefanten
Fremmer din forståelse og bringer dig held
Elefanten fremmer dine telepatiske evner. Det er med til at du bliver bedre til at lytte til andre og dig selv.
Man siger at en elefant aldrig glemmer, det vil omvendt sige at den er god til at huske. Så med Elefanten ved din side, vil du være godt rustet hvis du skal til eksamen eller hvis du er igang med en ny uddannelse. Samtidig lære elefanten dig at huske det som er det allervigtigste i netop dit liv.
Elefanten siges at være bærer af en ønskegivende juvel, så den symbolske betydning i hjemmet eller hvis du bærer den på dig, er at den opfylder alle dine inderste ønsker, så hvem kan undvære en elefant, ja jeg kan ikke. 

 
KORSETKors
Korset forbindes med kristendom og korsfæstelsen af Kristus. Den lodrette linie i korset symboliserer forbindelsen mellem ånd og legeme. Den vandrette streg symboliserer forbindelsen mellem følelser og tanker (feminin og maskulin).
Føler du dig tiltrukket af et kors kunne det betyde at du står på en korsvej i dit liv, og skal til at træffe store beslutninger. Med korset vil du kunne finde styrke og troen på dig selv, så du kan tage nye skridt i dit liv. 
 
MÅNENMaane
Månen repræsenterer bl.a de kvindeskikkelser du møder i dit liv, den står for det moderlige, intuition, fødsel og for frugtbarhed. Den er også dit forhold til den psykiske side af tilværelsen, sjælen og følelserne. Nogle mennesker er meget påvirkede at månen, f.eks når der er fuldmåne. Set med mine øjne handler det om at vi mærker os selv mere, når vi ser månen i dens fulde størrelse. Den står for tidligere inkarnationer, og dermed forbinder jeg den også med det karmiske. Vores følelser bliver vækket på godt og ondt af månen. 
Føler du dig tiltrukket af månen, kan det være et tegn på at du gennemlever forandringer i dit følelsesliv. Med månen vil du kunne dykke dybere ned i dig selv og komme i kontakt med din intuition så du kan skelne mellem virkelighed og fantasi. Månen hjælper dig også med at åbne op for at du kan huske dine drømme, og hjælper dig med at realisere dine drømme. 

LOTUS STJERNENLotus Stjernen
Står for det okkulte, det clairvoyante. Lotus stjernen kan åbne dig. Lotus stjernen kan åbne dig som blomsten åbner sig i lyset af solen. Solen er vores identitet, og ser vi den klart kan vi bedre se hvad meningen med vores liv er. Lotus stjernen står for forvandling til noget nyt og bedre. 
Føler du dig tiltrukket af Lotus stjernen kan det være fordi du har brug for at skabe dig selv en ny identitet, evt. via et jobskifte. Lotus stjernen vil hjælpe dig til at se klart så du kan overskue mange ting uden at føle stress. 
Med Lotus stjernen vil du kort og godt kunne se dit liv i et mere klart lys, ja du kan ligefrem udvikle clairvoyante evner. 

DRAGENDragen
Dragens kraft er at afstøde sit skin og fremstå som et nyt forvandlet væsen. Dragen står for mere åndelig end materiel velstand. Dragen blev betragtet som vogter af skatte som var vanskelige at få fat i . Dragen gør dig opmærksom på at skatten er der. 
Bliver du tiltrukket af dragen kan det være et tegn på at du skal fokusere mere på den åndelige velstand frem for den materielle. Du kan have for tralvt med at beskytte dine skatte, som måske i sidste ende slet ikke giver dig værdi. Med dragen vil du blive mere bevidst om hvad der er velstand/rigdom for dig. Derved vil du få adgang til dine virkelige skatte og dermed blive rig. 

ØRNENØrnen
Ørnen er himmelens hersker og den har i årtusinder symboliseret styrke, mod og udødelighed.
Ørnen flyver frygtløs, skaber bro mellem himmel og jord, og lærer os at se vores frygt i øjnene. Ørnen løfter dig op på et højere plan, så du på den måde opnår større klarhed og får større overblik.
Er det Ørnen du bliver tiltrukket af, kan det betyde at du har brug for at åbne op for det spirituelle. Ørnen vil hjælpe dig til at åbne dig op og dermed komme i kontakt med dit højere selv. Det styrker dig og er med til, at uanset i hvilken situation du befinder dig i, vil du have modet til at følge dit hjerte.
 
Stjerner
Stjerner
Stjerner har mange betydninger, en person er en stjerne, eller en klar nat kan vi se mange stjerner på himlen. Nogle mener vi bliver til en stjerne når vi dør. Vi uddeler stjerner til bl.a filmanmeldelse. Uanset hvad, så er stjernen symbolet på lyset. Lyset som vi alle har brug for. Jeg personlig forbinder også stjernen med helbredelse, da jeg mener at lyset er det helbredene. Når du bære denne ring vil du langsomt føle du stråler mere, og du vil tiltrække andre “stjerner” som du kan spejle dig i. Denne ring er kort og godt en livgivende kilde. 
 
 
 
Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | København | 20 20 21 91 | info@madsheindorf.dk