Mads Heindorf smykker

Delikat Dekadence

5 års Fødselsdag på kulturnatten

 

Tusind tak til alle for opmærksomheden og gaverne på vores fødselsdag! 

Det var en uforglemmelig og fantastisk aften.

 

Venlig Hilsen

Mads Heindorf

 

 

 

"Mads Heindorf Jewellery inviterede til en intim, dekadent og luksuriøs oplevelse på kulturnatten fredag d. 11. oktober 2013.

Her kunne opleves en anden side af vores verden - Gæsterne kunne mærke den bløde pels, se diamanterne funkle, spejle sig i guldet, komme helt tæt på de arbejdende guldsmede, se den hemmelige del af værkstedet under jorden, og meget mere...

 

Susse Wold kom forbi og læste H.C. Andersens eventyr "Sommerfuglen" højt for gæsterne. Marquis de Sade deltog også i aftenen, og der var underholdning med dans, levende musik, ildgøgl, og meget mere. 

 

I samarbejde med Thomas Bickham præsenterede Mads Heindorf en ny serie pirrende værker, med hvidguld, pels og diamanter. 

I anledning af forretningens 5 års fødselsdag, blev der desuden hevet et par håndfulde diamanter og safirer frem fra skattekisten til meget favorable priser. Fra skattekisten blev også udloddet en håndfuld smykker blandt aftenens gæster.

Som mange ved, startede Mads Heindorf et samarbejde om "Englen" med Clairvoyant Anne-Marie Østersø i 2012. Forskellige nye udgaver af Englen blev også vist frem på aftenen og der blev udloddet en gratis clairvoyance blandt alle som kunne fremvise en engel."

 

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
 

 

Artikler: Billed Bladet - elefantastiske Susse

Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | København | 20 20 21 91 | info@madsheindorf.dk