Mads Heindorf smykker

Huller i ørerne

Blomdahl medical ear piercing

 

Ørepiercing er et medicinsk indgreb, og derfor er der alle grunde til at gøre det rigtigt. Blomdahl Medical Ear Piercing er udviklet ud fra et medicinsk aspekt med moderne teknik og sikre materialer. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tager ørepiercing et stort skridt fremad - ørepiercing på en sikrere måde.

 

NB: Vi udfører kun huller i ørerne på børn over 13 år.

 

 

Blomdahl Medical Ear Piercing  - sikrere og enklere end nogensinde!


1. Steril kassette med øresmykke og lås til en ørepiercing


2. Spænd instrumentet 


3. Sæt den sterile kassette på instrumentet


4. Løft beskyttelseshætten af


5. Udfør piercingen


6. Sæt beskyttelseshætten tilbage på den brugte kassette


7. Tag den indkapslede kassette og smid den i en affaldsbeholder


8. Det færdige resultat

 

blomdahl.com

 

 

NB! Dette er den forkortede version af, hvordan man laver huller i ørene.

 

Maksimal hygiejne!


Den sterile, indkapslede kassette giver maksimal beskyttelse mod infektioner. Den del af instrumentet, som på en gammeldags ørepiercingpistol griber om øreflip efter øreflip, på kunde efter kunde… er her erstattet af en steril indkapslet engangskassette. 

 
 


Denne indkapslede engangskassette indeholder ét sterilt ørepiercingsmykke og én steril lås til én ørepiercing (ikke til to som i mange andre systemer). Kunden kan være helt sikker på, at denne sterile engangskassette kun anvendes til hende/ham og ikke til nogen anden kunde. Maksimal beskyttelse for den, der får lavet hullet.

Efter ørepiercingen indkapsles den brugte kassette i en beskyttelseshætte, inden den kasseres. Denne beskyttelseshætte omslutter alle dele af kassetten, som har været i kontakt med, eller i nærheden af, kundens øre. For den, som udfører ørepiercingen, betyder dette, at risikoen for at komme i kontakt med kontaminerat materiel minimeres. Maksimal beskyttelse for den, der udfører piercingen!

 

Bedste healing!

Ørepiercingsmykkerne i Blomdahl Medical Ear Piercing er ikke blot smukke smykker - de er også udviklet til, at hullet skal hele på den mest hensynsfulde måde. De skiller sig ud fra ”almindelige” øresmykker på følgende måde:
> Kun medicinske og hudvenlige materialer anvendes. Derved minimeres risikoen for allergiproblemer.
> De er meget små og lette. Medical Plastic ørepiercingsmykker vejer kun 1/5 af, hvad traditionelle ørepiercingsmykker i stål vejer. 
> Låsen sidder altid længst ude på øresmykket. Derved kommer der luft til det nylavede hul, hvilket er vigtigt for en vellykket heling.
> Låsen indkapsler øresmykkets skarpe spids, så spidsen ikke irriterer eller skader huden.
> Ørepiercingstiften er lidt tykkere end traditionelle ørepiercingstifter. Det mindsker risikoen for, at det nylavede hul skades, når der skiftes til andet øresmykke efter helingsperioden.
> Ørepiercingstiften findes i to længder.

 

 

Golden Medical Plastic og Silver Medical plastic.
Nu findes der endelig ørepiercingsmykker i guld og sølv, men med garanteret 0 % nikkel. Golden og Silver Medical Plastic er produceret i samme hudvenlige, medicinske plast som vores Medical Plastic ørepiercingsmykker. Det gør dem til det naturlige valg for de børn, som ønsker guld- eller sølvøresmykker.

Golden Medical Plastic er forgyldt med 24K guld, mens Silver Medical Plastic er belagt med det eksklusive ædelmetal rhodium. Forgyldningen/rhodineringen dækker kun den synlige del af øresmykket - dvs. den del der ikke kommer i kontakt med øret. Det er kun det hudvenlige, rene medicinske plast, som kommer i kontakt med øret..

 

Golden og Silver Medical Plastic - 0% nickel 

 

Medical Plastic - 0% nikkel
Medicinsk plast er verdens eneste materiale til ørepiercing, som er med 0 % nikkel. Med ren, medicinsk plast kan du være sikker på, at dit barn ikke udsættes for noget nikkel overhovedet. Anbefales til børn og voksne, som vil være helt sikre på ikke at udvikle nikkelallergi i helingsperioden.

  

 

Ørepiercingsmykker i ren medicinsk titan

Titan - det hudvenlige metal til ørepiercing! Vi anvender rent, homogent titan af medicinsk kvalitet pga. dets meget hudvenlige egenskaber. Silver Titanium er belagt med det eksklusive ædelmetal rhodium. Golden Titanium er belagt med 18 K guld. Dette rhodium/guld dækker kun den synlige del af smykket, dvs. den del af smykket som ikke kommer i kontakt med øret. Det er kun det hudvenlige, rene, homogene titanmateriale, der kommer i kontakt med huden.

 Plejeråd

Når du har fået lavet en ørepiercing med Blomdahl Medical Ear Piercing skal du altid have udleveret et skriftligt plejeråd, som vi har udarbejdet i samarbejde med vores medicinske rådgivere. De tre nøgleord for problemfri heling er RENT, TØRT OG LUFTIGT.

For yderligere information om de oftest stillede spørgsmål ved ørepiercing, se afsnittet som hedder FAQ


Dit skriftlige plejeråd

 


Rengøring af det nylavede hul

Rengøring af ørepiercingen skal ske grundigt to gange om dagen. Anvend flydende sæde og rent rindende vand en gang om dagen, fx i forbindelse med brusebad. Skyl herefter grundigt med rent rindende vand og tør efter med en kleenex eller vatpind.
Kompletterende rengøring sker lettest med Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter. Meget praktiske, når man ikke har adgang til rent rindende vand. Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter kan købes der, hvor du har fået foretaget din piercing.

 


Piercing Aftercare rengøringsservietter
- kan købes der, hvor du har fået fortaget din piercing.

 

 

Vælg en Eksamineret Blomdahl Piercer!

Blomdahl Medical har udviklet et heldagskursus i ørepiercing, hvor deltagerne får stor kundskab om de praktiske såvel som de medicinske aspekter ved ørepiercing. Efter godkendt resultat i de teoretiske og praktiske prøver udsteder vi et diplom, som viser, at deltageren er blevet ”Eksamineret Blomdahl Piercer”. Dette diplom kan betragtes som en kvalitetskontrol og som en garanti for, at ørepierceren har de kundskaber og færdigheder, som kræves, for at lave huller i ørene med Blomdahl Medical Ear Piercing.
Spørg altid efter en Eksamineret Blomdahl Piercer.

 

 

 

Tak til Blomdahl for piercing info

Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | København | 20 20 21 91 | info@madsheindorf.dk