Mads Heindorf smykker

Vi er af den overbevisning, at vores kunder gerne vil vide, at deres diamanter er konfliktfrie og ikke finansieret af krige, grusomheder eller inhuman behandling af mennesker. Det kan være ekstremt svært at finde Fair Trade og konfliktfrie diamanter, men hvis du køber dine diamanter hos Mads Heindorf, kan du imidlertid være sikker på, at alle diamanter er 100% Fair Trade og konfliktfrie.

Konfliktfri

De fleste guldsmede har diamanter, som allerede er certificerede ud fra de 4 C'er, som står for carat, color, clarity og cut, som giver en samlet vurdering af diamanten. Hos Mads Heindorf får kunderne et 5 C — Conflict Free. At købe en konfliktfri diamant er en garanti for, at diamanten ikke er en "bloddiamant", som har været med til at finansiere krige eller støttet misbrug af menneskelige rettigheder.

Trods omfattende anerkendelse af eksistensen af konfliktdiamanter, har det indtil for nylig været umuligt at verificere oprindelsen af diamanter og dermed under hvil

ke vilkår, de er produceret. Diamantindustriens forsøg på at håndtere dette problem resulterede i Kimberly processen, som har været anset for sørgeligt utilstrækkelig af uafhængige ikke regeringsorganisationer og regerings overvågningsinstanser.

Det er et faktum, at konfliktdiamanter stadig eksisterer.

Imidlertid køber Mads Heindorf diamanter der kommer fra klaner og miner i Vestafrika, som sikrer at diamanterne er konfliktfri.

Mads Heindorf Jewellery | Gothersgade 105 | København | 20 20 21 91 | info@madsheindorf.dk